ENSKILT AVLOPP

Morgondagens självklara lösning för enskilt avlopp

Final touch Sweden AB kan med stolthet erbjuda er en trygg och långsiktig lösning för enskilda avlopp och småskaliga reningsverk.
Avloppsanläggningarna är svensktillverkade, födda i Strängnäs och den patenterade tekniklösningen för rening av avloppsvatten skapades av Vatteningenjören, Daniel Andersson från Miljöavloppet AB. Det används alltid kvalitetskomponenter vilka kommer från en inarbetad kollaboration med tysk leverantör. Unikt är oxå att fosforfällan aldrig behöver bytas, utan den fylls istället på med Polynite högst två gånger per år.


Visst verkar det otroligt att en avloppslösning skildras på ett garanterat,
rent och okomplicerat sätt - och det är precis vad vårt nya tillskott i Final Touch-familjen gör. Inte nog med att fosforfällan är en avloppslösning som passar allas behov och förutsättningar, den är även helt utan kemikalier. Vi garanterar er den mest långsiktiga lösningen för enskilda avlopp och minireningsverk.

Kontakta oss idag

Få en gratis offert på enskilt avlopp

  Ekonomiskt försvarbart

  Avloppslösningen är dels gynnsam ekonomisk men oxå en kostnadseffektiv installation med minimala underhållskostnader och ett tryggt serviceavtal på 25 år. Funktionsgaranti på anläggningen gäller såklart hela servicetiden. Med vår unika lösning för ditt avlopp tillkommer besparingar istället för kostnader. En av anledningarna är att polonitetsäckarna aldrig behöver bytas, jämfört med andra fosforfällor där det kostar tiotusentals kronor. Ett serviceavtal erbjuder ovanstående utan kostnad eller ansträngning. Kostnaderna för underhåll tappar kraft då våra minireningsverk först behöver slamtömmas efter fem år.

  Regler så dina behov får en hållbar och skitren känsla.

  Vi ansvarar för att alla regler och lagar uppdaterat följs och vi hjälper dig genom processen, personligen, gällande exempelvis vilket alternativ som passar just din typ av fastighet. Minns att alla installationer och underhållstjänster som Final touch utför är av material och utrustning av den högsta kvaliteten.
  Hela Sverige är vår marknad. Och det är inte tillräckligt. Våra grannländer kommer även erbjudas denna lösning. I framtiden.

  Fakta att lägga på minnet

  Patenterad avloppslösning.
  Uppfyller Havs och Vatten myndighetens (HaV) krav hög skyddsnivå.
  Helt utan kemikalier.
  Tjugofem års garanti.
  Fosforfällan behöver aldrig bytas.
  Minireningsverken behöver slamtömmas först efter fem år.

  Läs våra nyheter
  Kontakta oss

  Final touch Mark