Vi söker dig med stenkoll

Nu söker vi fler medarbetare till Västerås mest engagerade stenläggningsfirma – Final touch Mark.

Som stensättare på Final touch Mark kommer du ingå i ett team på 2-3 personer. Tillsammans utför vi stenläggningsentreprenader till kunder främst i Västerås med omnejd.
Vi söker dig som har jobbat som stenläggare tidigare och gärna med en arbetslivserfarenhet inom branschen på minst i två år.

Jobbet som stensättare

Jobbet som stensättare innefattar även en stor del kundkontakt och vi värdesätter dig som har lätt att möta människor. Vi ser även att du är självgående och har detaljfokus på jobbets utförande och resultat.

Vi jobbar med Sketchup (3D design) där vi skapar visionsritningar till våra kunder. Detta är ofta det underlag som även du som stensättare utgår ifrån i ditt arbete.

Som stensättare hos oss har du ett givande jobb med snabba resultat och nöjda kunder. För rätt person finns även möjlighet att bli arbetsledare för våra stenläggningsteam.

Om Final touch Mark:

Final touch Mark ingår i en egen koncern, där vi i nuläget har 4 företag som innefattar Final touch Mark, Final touch Bygg, och Final touch Trapprenovering. Vi är även i startgroparna för att dra i gång Final touch Fastigheter.

Varmt välkommen med din ansökan senast 19 februari. Mejla in din ansökan till finaltouchjobb@gmail.com, märk din ansökan med ”stensättare” i rubrikraden.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Läs gärna mer om oss på Finaltouchmark på Facebook.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbeds.