Vi lägger marksten med stil i Västerås

I Corona tider riktar många sin fokus på sin trädgård, och allt fler planerar att lägga marksten i sommar. Final touch Mark är proffs på stenläggning i Västerås, och hjälper dig med design och utförande. Vi har fokus på stenläggning, stenmurar och tomtplaneringar erbjuder vi våra kunder helhetslösningar för just era trädgårdsdrömmar inom Västerås. Markarbeten och stenläggningar kräver rätt underarbete för att bli hållbar och vi har kapaciteten och erfarenheten att hjälpa er.

Här visar vi stolt upp en stenläggning som vi utförde under tidig vår i Västerås. En genomarbetad stenläggning i en lugn grå färgskala. Vi väljer här att lägga markstenen i fiskbensmönster och toppar med detaljer i natursten. Att lägga marksten i fiskbensmönster ger ett häftig och arbetat intryck. Detaljerna i tex granit lyfter stenläggningen ytterligare.

Undrar du vad det kostar att lägga marksten på garageuppfarten eller i trädgården? Det är enkelt att själv räkna ut priset för din stenläggning i våran egna stenläggningskalkylator. Vi utför stenläggning med ett gediget underarbete och känsla inom Västerås.

Kontakta oss för kostnadsfri offert på stenläggning i Västerås – info@finaltouchmark.se eller 021 48 08 508.

Visste du att vi även kan hjälpa dig med bygg och renovering? Du hittar enkelt en snickare i Västerås hos oss genom att klicka här.

LÄGGA MARKSTEN? VI HJÄLPER DIG!

Vi på Final touch Mark är experter på marksten i Västerås. Kontakta oss för kostnadsfri offert. info@finaltouchmark.se.