Lägga Marksten

Den frågan som ställs mest på Google inför en markstensläggning är: Vad kostar det att lägga marksten? Vi har lösningen på det!

Vi har utvecklat en kalkylator som räknar väldigt noga på vad det kan tänkas kosta för just dig att lägga marksten. När du sedan fyllt i alla parameterar kan du trycka på knappen “Offerera” för att fylla i dina uppgifter så skickar vi ut en fullständig offert till dig baserat på de uppgifter du lämnat i kalkylatorn. Smidigt va?

Så här går det till:

1. Vi bokar ett hembesök
Fyll i vårt formulär, maila eller ring oss så bokar vi in ett hembesök på plats hos er. Där mäter vi upp ytorna och går igenom förutsättningarna.
2. Vi lämnar en offert
Vi räknar på stenläggningen, priser på material och arbetstid för att utför jobbet . Därefter skickar vi en skriftlig offert till er.
3. Markarbetet
Arbetet uförs enligt offert. Förarbetet med grävning och uppfyllnad med grus sker innan ytan vägs av med laser inför stensättningen.
4. Stenläggning
Stenflis påförs och packas med markvibrator för att sedan dras av till en plan yta med fall ifrån huset. Marksten läggs ut i önskas mönster.
5. Arbete avslutat
När stenläggningen är klar och jobbet är slutfört så går vi gemensamt igenom jobbet för godkännande innan fakturering.
lägga marksten företag i västerås

Vi fixar stenläggning

Stenläggning – vi hjälper dig med stenläggning av gångar, körvägar, garageuppfart, uteplatser och trappor. Vi specialiserar oss inom markarbeten med fokus på stenläggning. Kontakta oss idag för en offert!

Den här webbplatsen använder Cookies. Tryck på "Okej!" för att godkänna eller läs mer genom att trycka på kakan. Du hittar även GDPR information.