Markskruv

Skruva markskruv i västerås

De flesta projekt kräver någon typ av fundament som förankras i marken för att skapa stabilitet. Vi skruvar markskruv istället för att gräva och gjuta plintar som kräver mycket arbete och lång torktid. Det går snabbt, blir stabilt och kan belastas direkt. Markskruvarna kan användas till det mesta så som staket, trädäck, attefallshus, uterum, carport,växthus, ja till och med flaggstänger!

skruvfundament för att bygga altan

Så här går det till:

1. Kontakta oss
Fyll i vårt formulär, maila eller ring oss så bokar vi in ett hembesök på plats hos er. Där mäter vi upp ytorna och går igenom förutsättningarna.
2. Vi lämnar en offert
Vi räknar på belastningen, priser på material och arbetstid för att utföra jobbet . Därefter skickar vi en skriftlig offert till er.
3. Utsättning
Vid byggstart märker vi gemensamt upp vart markskruvarna ska sitta. Därefter provborrar vi på de utmärkta platserna.
4.Markskruvsmontage
Efter provborrningen skruvas markskruven ner med markskruvmaskin på önskad plats och höjd och mäts av med laser.
5. Arbete avslutat
När alla markskruvar är på plats och jobbet är slutfört så går vi gemensamt igenom jobbet för godkännande innan fakturering.
20210305_131129

Markskruv istället för plintar

 

Vi har ett brett sortiment av markskruvar för lösningar inom alla byggområden, allt från små hemmabyggen till storskaliga projekt!

Den här webbplatsen använder Cookies. Tryck på "Okej!" för att godkänna eller läs mer genom att trycka på kakan. Du hittar även GDPR information.