Grävning & Schakt

Grävning med grävmaskin i Västerås

De flesta byggprojekt omfattar någon form av grävning. Oavsett om du ska bygga ett hus eller realisera drömmen om en pool i trädgården måste du börja med att gräva. 

Vi utför bland annat schaktarbeten som t.ex bortforsel av schaktmassor, dränering, färdigställande av tomter, grov och finplanering.

Grävning

Så här går det till:

1. Vi bokar ett hembesök
Fyll i vårt formulär, maila eller ring oss så bokar vi in ett hembesök på plats hos er. Där mäter vi upp ytorna och går igenom förutsättningarna.
2. Vi lämnar en offert
Vi räknar på schaktningen, ev bortforsel av schaktmassor , priser på material och arbete. Därefter skickar vi en skriftlig offert till er.
3. Schakt
Innan byggstart etablerar vi med maskiner och utrustning. Arbetet utförs arbetet enligt offert. Schaktmassor forslas bort.
4. Arbete avslutat
När grävningen är klar och jobbet är slutfört så går vi gemensamt igenom arbetet för godkännande innan fakturering.

Grävmaskiner för olika grävningar

Oavsett vilken typ av schaktarbete ni önskar så har vi lösningen.  Grävning för häck, kabel, vattenledning, plintar, dränering, stödmur, uteplats, eller större schaktningar för grunder eller dräneringar.

Den här webbplatsen använder Cookies. Tryck på "Okej!" för att godkänna eller läs mer genom att trycka på kakan. Du hittar även GDPR information.