DRÄNERING AV HUSGRUND I ESKILSTUNA

Dränering Eskilstuna

Final Touch Mark är Isocert-certifierade och utför grundisoleringar med isodränsystem. En välgjord värmeisolering och ett effektivt fuktskydd är det absolut bästa för din inredda källare. När dräneringen är klar blir inomhusmiljön snabbt mycket bättre och risken för allergier minskar.

Dräneringen utgör en viktig del av en fastighets skydd mot fukt. Bristfälligt utförda dräneringar är en vanligt förekommande orsak till fuktproblem. En bra dränering förlänger fastighetens livslängd.

Riktigt bra dräneringar håller mellan 30-40 år beroende på markens förutsättningar. Det första tecknet på att du behöver dränera är i regel att det börja lukta ”fuktigt” och ”unket” i källaren samt att puts släpp syns på källarväggen.

Kontakta oss idag

Få en gratis offert på dränering av husgrund i Eskilstuna

  Säker dränering med isodränmetoden

  Final Touch Mark utför i huvudsak dräneringar av villagrunder och hyresfastigheter. Du som fastighetsägare kan känna dig trygg med att arbetet utförs på ett korrekt sätt och med ordentlig dokumentation.

  Vi är isocert certifierade av isodrän och har genomgått isodräns utbildningsprogram med godkänt resultat och garanterar därmed att följa ISODRÄN AB:s arbetsinstruktioner.

  dränering-finaltouchmark
  Kontakta oss

  Final touch Mark