Dränering i västerås

Dränering av hus i Västerås

Final touch Sweden AB är Isocert-certifierade och utför grundisoleringar med isodränsystem i Västerås. En välgjord värmeisolering och ett effektivt fuktskydd är det absolut bästa för din inredda källare. När dräneringen är klar blir inomhusmiljön snabbt mycket bättre och risken för allergier minskar.

Dräneringen utgör en viktig del av en fastighets skydd mot fukt. Bristfälligt utförda dräneringar är en vanligt förekommande orsak till fuktproblem. En bra dränering förlänger fastighetens livslängd.

Riktigt bra dräneringar håller mellan 30-40 år beroende på markens förutsättningar. Det första tecknet på att du behöver dränera är i regel att det börja lukta ”fuktigt” och ”unket” i källaren samt att puts släpp syns på källarväggen.

dränering i västerås
Så här går det till:
1. Vi bokar ett hembesök
Fyll i vårt formulär, maila eller ring oss så bokar vi in ett hembesök på plats hos er. Där mäter vi upp ytorna och går igenom förutsättningarna.
2. Vi lämnar en offert
Vi räknar på dräneringen, priser på material och arbetstid för att utför jobbet . Därefter skickar vi en skriftlig offert till er.
3. Markarbetet
Arbetet uförs enligt offert. Förarbetet med schaktning för att frilägga källarväggarna inleds och väggarna kan besiktigas.
4. Dräneringen
Isodränskivorna monteras på grunden med fiberduk och täcklister som dokumenteras. Nya rör dras för att leda bort vattnet till dagvattenbrunn.
5. Arbete avslutat
När dräneringen är klart så går vi gemensamt igenom jobbet för godkännande innan vi återfyller schakten och grov återställer tomten.

Säkert utförande med Isodränmetoden

 

Final touch Mark utför i huvudsak dräneringar av villagrunder och hyresfastigheter i Västerås. Du som fastighetsägare kan känna dig trygg med att arbetet utförs på ett korrekt sätt och med ordentlig dokumentation. Vi är isocert certifierade av isodrän och har genomgått isodräns utbildningsprogram med godkänt resultat och garanterar därmed att följa ISODRÄN AB:s arbetsinstruktioner. 

Den här webbplatsen använder Cookies. Tryck på "Okej!" för att godkänna eller läs mer genom att trycka på kakan. Du hittar även GDPR information.