Lägga Asfalt

Asfaltering

Innan man kan påbörja en asfaltering behövs ett korrekt utfört förarbete.  När det gäller garageuppfarter väljer man ofta att riva bort den gamla asfalten och justera färdig nivå med grus för att lättare kunna anpassa till omgivningen. 

Asfaltering av garageuppfarter görs med fördel mellan april till oktober då temperaturen inte få understiga 5 grader vid utförandet..

Så här går det till:

1. Vi bokar ett hembesök
Fyll i vårt formulär, maila eller ring oss så bokar vi in ett hembesök på plats hos er. Där mäter vi upp ytorna och går igenom förutsättningarna.
2. Vi lämnar en offert
Vi räknar på asfalteringen, priser på material och arbetstid för att utför jobbet . Därefter skickar vi en skriftlig offert till er.
3. Markarbete
Vid byggstart utförs arbetet enligt offert. Förarbetet med eventuell grävning och uppfyllnad med grus sker innan ytan finjusteras.
4. Asfaltering
Ytan finjusteras med väggrus, packas med markvibbrator och görs klar för asfaltering. Tills sist kommer asfaltsteamet och asfalterar.
5. Arbete avslutat
När asfalten är lagd och jobbet är slutfört så går vi gemensamt igenom jobbet för godkännande innan fakturering.
IMG_20201222_204124_302[3118]

Asfalt är underhållsfritt

En asfalterad uppfart blir snygg, den kräver i princip inget underhåll och den minimerar slitaget på din bil. Dessutom är asfalt ett förhållandevis billigt sätt att belägga garageuppfarten, i jämförelse med till exempel gatsten eller betong.

Den här webbplatsen använder Cookies. Tryck på "Okej!" för att godkänna eller läs mer genom att trycka på kakan. Du hittar även GDPR information.